Naruto RPG - Ninja way Serbia
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Chapter 2: Nova pretnja!? Andaimeov poslednji adut!

+6
NNW Story Maker
Satoshi Nara
Hei Kaguya
K.
Peda Carski.
Shinji Gowa
10 posters
Go down
Trafalgar Law
Trafalgar Law
Academy Student

Chapter 2: Nova pretnja!? Andaimeov poslednji adut! - Page 2 Empty Re: Chapter 2: Nova pretnja!? Andaimeov poslednji adut!

Mon 17 Sep 2012, 20:41
Hehehe , miris Shinobi sveta... Konacno , vidim sve najbolje ninje su tu, jedino ne vidim K.-a , pitam ste sta li se dogodilo sa njim...

Kako god, Kisai,Pedo , Satoshi, Archeru , drago mi je da vas vidim !!!

Chapter 2: Nova pretnja!? Andaimeov poslednji adut! - Page 2 Trafalgar.Law.600.1160796
Anonymous
Gost
Guest

Chapter 2: Nova pretnja!? Andaimeov poslednji adut! - Page 2 Empty Re: Chapter 2: Nova pretnja!? Andaimeov poslednji adut!

Mon 17 Sep 2012, 20:58
Otpor je nemoguc...Ne mogu umreti posedujem vecni mangekyou sharingan cak sam i rinengan probudio, wood release...Ne mozete me poraziti nikako...Moj mangekyou mi dozvoljava da kontrolisem i um i telo kontrolisacu vas i radicete za mene ne mozete pruzati otpor...Bolje mi se pridruzite ucinicemo ovaj svet boljim...
Trafalgar Law
Trafalgar Law
Academy Student

Mon 17 Sep 2012, 21:04
Ne lozi se bre , smaras sa tim gej fenserskim saringanom , udri bre !!!

Mozes biti kralj celog sveta ako hoces, ali ne kada je Law ovde!!!
Hei Kaguya
Hei Kaguya
Academy Student

Mon 17 Sep 2012, 21:05
Mene nije briga za ovaj svet i ostalo...Vazna je samo zabava i dobre borbe....Kako god uz tebe mi nece biti dosadno a i imamo isti cilj samo drugaciji pristup da ga realizujemo.... Uz tebe sam lord Dokuichi....

Izvinite svi ali uz njega ce biti mnogo zanimljivije nego ovakav zivot...Bolje ziveti kratko ali lepo nego dugo ali bez akcija i zabave....Zbogom prijatelji moji....Nadam se da cete i vi odluciti sta je bolje...
Anonymous
Gost
Guest

Mon 17 Sep 2012, 21:07
Hei........

U pravu ste nemamo drugi cilj....Slusajte svi necu vam stajati na putu odlucite sami sta cete...Ne mogu se boriti protiv prijatelja...
Peda Carski.
Peda Carski.
Academy Student

Mon 17 Sep 2012, 21:10
Ja predlazem da svi dodjete kod mene na pecenje u kafanu i resimo ovo...Batalite rat ljudi i jedite pecenje i locite vino!!!

Hajde bolje se svi udruzimo i dogovorimo kako cemo i sta cemo a ne da se borimo i ginemo!!!!

Iz tog razloga ja cu preci kao i Hei da probam da se svi slozimo tako!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Trafalgar Law
Trafalgar Law
Academy Student

Mon 17 Sep 2012, 21:11
Stani , a protiv koga planirate da se borite, kakvo zlo, sta cete vi da napravite?

Kaiene , valjda neces i ti, ovo je Edo tensei , ovog coveka kontrolise neko drugi , tamo daleko odavde , da li znate sta radite uopste?
Anonymous
Gost
Guest

Mon 17 Sep 2012, 21:13
Ja ne znam vise nista sve ste me zbunili!!! Andaime je porazen i Sengetsu pretnja je otisla i sta sad, Dokuicija niko vise ne kontrolise svoje je volje???

Imamo coveka koji zeli mir i haromniju kao i svi mi ali ima drugaciji pristup...Bolje da se onda dogovorimo svi zajedno kako ce to da resimo a ne da se borimo sto kaze Peda....

Kisai brate.... Kako ti kazes tako cu postupiti...
Archer Shadow
Archer Shadow
Academy Student

Mon 17 Sep 2012, 21:15
Oni ne znaju sta govore izgleda da su potpali pod uticaj ovog starca; o kakvom miru vi govorite znate li vi ko je njega oziveo najveci olos na ovom svetu !
Satoshi Nara
Satoshi Nara
Special Jounin

Mon 17 Sep 2012, 21:29
Shedow i Law su u pravu ovo nije uredu ja necu da idem sa njima ipak je rekao da posjeduje taj mangekyo nei me cudilo da su svi ovi pod njegovim uticajem ja kazem NE
Archer Shadow
Archer Shadow
Academy Student

Mon 17 Sep 2012, 21:30
Oni su glupi ili sta; oni bi svakom nepoznatom liku koji se pojavi kaze im da zeli mir u svetu i da upravlja njim da ga prihvate sta je s vama ljudi vidite da on zeli da porobi i unisti ninja svet pobogu !
Evil
Trafalgar Law
Trafalgar Law
Academy Student

Mon 17 Sep 2012, 21:32
Ma vidis da je sve isplanirano , mrzi ih da se bore, nek idu da se trpaju tamo , je**la vas nekrofilija....
Peda Carski.
Peda Carski.
Academy Student

Mon 17 Sep 2012, 21:32
Idemo na pecenje kod mene u kafanu!!!! Lord Dokuicu imam pevaljke za vas da ih vatas za dupe!!! Pecenje imam uksusno mrtva usta da ga jedu! A vi i jeste mrtvi!!!!

Idem svi da slavimo i pijemo do mraka batalite rat
Archer Shadow
Archer Shadow
Academy Student

Mon 17 Sep 2012, 21:34
Ako budu odlucili da s njim odu i udruze se s njim zauvek ce osramotiti nase pretke i sve nas koji su se uzaludno borili sve ove godine protiv zla, samo napred postanite olosi !
Anonymous
Gost
Guest

Mon 17 Sep 2012, 21:34
Ne slusajte ih!!! To je mangekyou shraingan pokusava da vam oslabi volju i kontrolise!!!! Moj sharingan je aktiviran vidim da su svi pod njime cak je i mene probao da kontrolise!!!

Ne brinite njih cu pazurati jer imaju moj Shichiseiken seal ne brinite za njih!!!! Moramo se boriti protiv Dokuichija!!!!!!! Pedo smiri dozivljaje bice vreme za to sve kada se zavrsi sve ovo!!!!
Archer Shadow
Archer Shadow
Academy Student

Mon 17 Sep 2012, 21:35
Konacno neko da se dozove pameti hvala Bogu a sada da roknemo ovo zombi govedo !
K.
K.
Jounin

Mon 17 Sep 2012, 21:36
Chapter 2: Nova pretnja!? Andaimeov poslednji adut! - Page 2 Mugetsu___the_dyed_ginger_by_mansarali-d30hyk7
Sta se ovde desilo dok nisam bio tu...Piii....5 minuta nisam tu i svi odu...pa kakvi ste vi bre ljudi...
Trafalgar Law
Trafalgar Law
Academy Student

Mon 17 Sep 2012, 21:38
Ajde sada svi zajedno da bijemo stoku!!! Drago mi je da te vidim K.!!!
Archer Shadow
Archer Shadow
Academy Student

Mon 17 Sep 2012, 21:40
I meni je drago da te vidim K. trebala nam je tvoja pomoc a ti Kisai zapocni borbu vec jednom !
Anonymous
Gost
Guest

Mon 17 Sep 2012, 21:40
K!!! Reci mi da si i ti pri sebi!!! Da li si uz nas ili Dokuicija!!!!
K.
K.
Jounin

Mon 17 Sep 2012, 21:41
Pa ja sam uz sebe....u ovom slucaju je to uz vas...u nekom drugom mozda nece biti
Anonymous
Gost
Guest

Mon 17 Sep 2012, 21:43
Odlicno da pocnemo ovo vise!!!!!!! (ali odo tek sutra mogu opet)
Archer Shadow
Archer Shadow
Academy Student

Mon 17 Sep 2012, 21:44
I ja mogu tek sutra pa cemo sutra poceti borbu !
Peda Carski.
Peda Carski.
Academy Student

Mon 17 Sep 2012, 21:45
Mene ovaj moze uvati samo za moje crevo od voza dugo 42 cm nikakav genjutsu ne deluje na mene!!!!!!!!

Meni svejedno za vas vazno je samo da se jede pecenje!!!!!!!!!!!!!!!

Idemo da porazimo ovog Dokuicija!!!
Hei Kaguya
Hei Kaguya
Academy Student

Mon 17 Sep 2012, 21:49
Meni je svejedno za ovaj svet...Gde je zabava ja sam tu....Ono nije bio genjutsu .... Radicu sta zelim ....ali ste mi prijatelji zato cu vam pomoci
Sponsored content

Back to top